uulalalalaaa jag är glader

och snart trötter. men vafan, jag kom på en sak jag bara var tvungen att göra. sjunga, och flips så blev jag både gladare och tröttare :) men helvete, nu blev jag nervös ! ska snacka med vänner imorn, ett måste. ;o aja nu är d gjort hur som helst, och jag könner mig nog lite stolt ! ;D mihihi. god natt söta skatter (a) <3


Love gästbloggar!



hejsan alla glada! med denna bild gör jag mitt första blogginlägg! tre små påskkärringar vid namn Lollo, alle och Love:D Puss och kram skumbanan!


folk gör mig levande


flickan i det blå.


rädsla * fylld av behag och skräck


<3


















































































helvete. jag tycker ju om dig för mycket. om du bara visste!


å ja älskar dig.

tjeenä ;d innan ja fixar lite bilder måsta jag bara nämna finaste smset ! elle ska inte direkt säga vad som stod, men tack finaste bästaste malin, love to u ;) <33

e som i EBBA


denna söta flicka är värd att visas upp! låt nu världen hylla för att d finns så bra människor ! ;)<3


vid min sida.

det är så lätt att fejka. lura. leka. happy, oh my happy smile. happy face. fina lilla du. javisst. rädslan inuti. allt bara för att komma bort.


jag var just jätte glad i hela kroppen

nu längtar jag till mitt nya rum med ett bord att ha datorn på. kunna spela sketa hög musik. fast d kommer jag ju inte få. jävla fucking radhus ! ;o regn jag vill ha regn. skrika jag vill skrika! flyga, ja tack. iväg!


jag älskar min pappa. bara så du vet.

for ever. what ever. right ? d var så du sa iaf. <3


leave me alone

inte bokstavligt men hittade den här låten på min ipod för några minuter sen! sjuuukt bra :)


32 I ran AWAY

även fast tiden går och människor ändras hoppas jag att vi fortfarande är kvar. tillbaka till förut, gamla minnen, har jag förstått att det aldrig blir, men låt oss åtminstonde leva skratta och dela med varandra i nuet. du vet att jag älskar dig, förlåt att jag inte kunde säga det nyss. du vet den dära klumpen i halsen, när tårarna vill ut och rinna och det inte finns mycket att säga.. så vad ska jag säga? jag önskar dig all lycka i det du gör & jag älskar dig.



saknar gamla tider även om det förstör,

so confusing §


lycka

f ö r a l l t i d    g l ä d j e !


people don't always leave.


prinsessa.

anna på lördag. du är  j ä t t e  saknad ! <3


some hearts, just for u.


d finns så mycket att tycka om,

.jag  ä l s k a r  dig.


älskar mycket eller bara tillräckligt ?

"Shot through the heart, and you're to blame, darlin'you give love a bad name"

för mycket hat och skit. vart går gränsen för vad man kan ge och ta. just nu ger jag en jävla massa. skitskitskit. men det är bara i sanningens ord. du är där du är, ska du komma närmre mig får du allt försöka dig på en annan taktik! för jag är inte den som släpper in hur som helst. jag har lärt mig det nu. tack. du har lärt mig. tala ut, jo visst. jag borde, men med vem och vart? antingen är folk för fega eller så handlar det om att jag inte vill trycka ner andra med min skit. därför gråter jag inte ut. jag vet att jag borde. jag gör det ibland. de senaste dagarna har faktiskt varit de första på länge som jag verkligen släppt loss. då menar jag inte typ dansa på bordet, utan släng ur mig mina känslor. gett min skit, dens om jag burit på tillräckligt länge nu. jag har slängt den till vem som egentligen borde bära den. jag vill dig inte illa, jag vill inte skada. men ett barn, jag är faktisk inte ens 15. ska jag behöva ta allt det här? en kompis sa till mig en gång att jag har rätt att bara lyssna på det jag vill, att jag bara ska behöva ställa upp till det måttet att jag inte mår sämre själv. jag har väl varit svag. men jag är stark. egentligen. ingen ska trampa på mig. jag växer upp och får bestämma själv. jag menar bara att jag behöver inte lyssna på vad du säger. visst du har halv vårdnad om mig, men jag kan dra. jag kan försvinna. och jag säger bara akta !
det kan skada andra än mig, det kan skada så många som inte ens har med det här att göra. och ändå, innerst inne. även om du inte vill inse det. så är vääl vi ändå viktigast, jag och de 2 andra. vi betyder mest. det vetg jag. eller jag vill veta. jag vill att du ska visa. vi har betydelse. snälla säg det. säg att du skulle gör allt för oss. som du sa förut, hur mycket du älskar oss. snälla säh det. annars klarar jag inte mer. lätta på dina synder, ta tag i dina problem. ge allt annat tid. men låt inte andra hindra dig. låt henne inte ta dig ifrån oss. vår tid är snart slut. en tår jag ny fäller. den rinner sakta ner för min kind, jag försöker få den att skynda på. men den vill inte, istället stannar den där. den kommer stanna tills den släpps ut igen. när jag låter den! :'( 

-,-

varför ska vissa behöva dö. unga. olyckliga. utan ett  r i k t i g t  liv..


till min broder. och min själ.

jag varken tror eller vill att du ska läsa det här, inte nu iaf. av någon anledning är du inte mogen för det och jag är ínte redo för att bli sams (a) haha skämt dära, vi kommer  a l d r i g  bli sams ! a hur som helst vill jag bara nämna hur bra saker var förut. kanske inte så mycket mellan dig och mig, men överhuvudtaget ! allt var bättre då,  n ä s t a n  iaf ;o men såklart finns en del som är jävligt bra nu, fast jag önskar mer än  A L L T  annat att det blev bättre ! fan verkligen inte alla vet hur jag har det nu, fast jag ska inte klaga, många har det värre ;s  men hur det än är nu kommer det att bli bättre. det är bara å inse, för med allt runt omkring, alla människor men oxå  e n s a m h e t e n  gör mig starkare ! men ändå är hela grejen helt  g a l e n och det gör det hela alldeles äckligt dumt illa men oxå väldigt spännande... livet går upp och ner. och nu håller jag på att lära mig själv och få andra att försöka leva idag, v e r k l i g e n , och strunta i imorn ! om du vill gifta dig nu så vafan gör det, imorn kanske du är sjuk (?!) och hur jävla kul är det att leva/dö med att man inte hunnit det man velat ? jag bara undrar, själv försöker jag med endel things, på olika sätt i mitt liv ! och jag längtar riktigt sjukt mycket efter den härligaste känslan på jorden, enligt mig, när du precis klarat av rädslorna som egentligen bara är iver efter att sedan få och göra mer. den känslan tänker jag nå och klå alldeles snarast ! hurra för idag (a) :)

 
en härlig nästa början väntar oss alla snart. på andra sidan. och dit är inte långt. 


ååååh attans skitkorvs jävla, ååååhh

EUROPE har tydligen konsert 28 december, fan va najs om man varit hemma dårå.
 Säriöst, ja skulle vilja gå på !
kanske kan rymma från thailand si sådär några nätter ? (a)


. b ä s t a v ä n n e r .



du gör mig helt  g l a d  och  l y c k l i g . och för att du  a l l t i d  finns för mig, därför  ä l s k a r  jag dig ! <3


tiden försvinner när tårarna rinner

§ jag är verkligen ledsen, även om d inte syns.
                   . f ö r l å t . 

RSS 2.0