rest in peace

Jag gråter. Det ända jag kan tänka på är dig.
Du sa att du ska kämpa och du verkar stark.
Hon kommer alltid finnas kvar,
tillsammans håller vi henne vid liv.


döden

Har precis fyllt i ett donationskort, vilket betyder att när jag är död så får sjukhuset använda min kropp och mina organ till vetenskapliga ändamål och till personer som är i behov av dem. Jag kan säga att det känns lite läskigt. Det stod att läkarna kommer att hålla kroppens organ vid liv, alltså kommer jag på något sätt också leva. Men mamma sa att jag inte lever på det sättet, att jag inte kommer känna något så det känns bra. Jag känner mig ganska vuxen som har fyllt i kortet, fast det egentligen är något som människor i alla åldrar borde fylla i. Tänk om jag, pga det här kortet kommer rädda liv. Snacka om att dö med respekt!!


Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska - det är otur.

,Albert Camus


ah, här bjuder vi!


╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸♥

g y m n a s t i c !

Kom nyss hem efter en hel kväll av gymnastiktävling!! Min förening fick då 4 medaljer, och min grupp som var en utav dom fick brons :) Hafte en grymt rolig kväll med enormt mycket härliga människor. Graaacias :D








Btw så har mamma snackat med dem som röntgade mitt ben och gissa vad.. Mitt ledband har typ en liten skada, vet inte vad det betyder eller om det ens gör någon skillnad, men kan träna i januari igen -.-


^^

Igår dansade vi med skolan. Vals, foxtrox... ? Det var iaf skit kul och det känns som att var övningen såhääääär kul så borde själva dansen imorgon vara grym!! :D Önskar att jag kunde dansa som i step up och flashdance, men nu är det gammaldags dans som gäller. Woho! ;) 
 

my little love


saknar !!


!!

Idag är en ganska vanlig dag, hurra hurra huuuurra!!! Eller? Jag var med Karro, vilket väl är ganska ovanligt? :) Men det gillas enormt mycket!! Ska snart plugga SO och om jag hinner förbereda mitt syslöjdsprojekt...
Jaja, what evaaaa, imorgon är det dansträning som gäller!! Tjohoo. Längtar tills på torsdag [a]


fff


USA

Mamma och jag har precis studerat klart. SO, amerikansk historia. Det är faktiskt otroligt intressant. Det finns verkligen enormt mycket att lära sig och det är riktigt kul!!! :)


happy day

Oh happy day (oh happy day)
Oh happy day (oh happy day)
When Jesus washed (when Jesus washed)
When Jesus washed (when Jesus washed)
Jesus washed (when Jesus washed)
Washed my sins away (oh happy day)
Oh happy day (oh happy day)


åh kära ben

Hej alla få läsare!
Tänkte visa lite bilder på mitt väldigt vackra smalben! Jag kan på foten, väldig bra faktiskt, fast det gör ont ;)
(Varning för människor som tycker skrynkliga fötter är äckligt :p!!!)



tjo



Laddade upp ett inlägg för flera timmar sedan, men det ville tydligen inte visas -.-
Idag har jag varit på KS och blivit av med gipset, spelat kort med min pappa (!) och röntgats! :D
Efter det åkte jag till stan, fotade och hängde hos Tina, mammas kompis, som släppte en bok idag! Avslutade kvällen med middag i stan tillsammans med mamma och hennes kompis. Nu sängen!

jag ser det snöar.



Jag vet inte om ni ser det, men på första bilden står jag utomhus och har snön bakom mig! :)
Måste säga att det är ganska mysgt  att vara uppe såhär tidigt och ett plus i kanten att det är mörkt och ett fint snötäcke på marken! Dock är det alldeles för kallt -.- Och jag hade gärna haft höst i några veckor till!
Men men, det är ingen värdslig sak ;) Tar bort gipset om drygt en timme!!!!! :D 

en ny trend



Gaaah, fy fan! Galet bra! Älskar honom, älskar hans röst och älskar gospel!


Matt Gone

Tittade nyss in på Matt Gone's blogg där han hade lagt upp bilder på hur hans kropp har förvandlats. Han är nämligen världens mest tatuerade man men jag skulle vilja säga att han har gått lite till överdrift nu! Tatuarar man ögon vitorna som han har gjort, hoppas jag att han hade koll på konsekvenserna. Han riskerar nämligen att bli blind eller ännu värre, bli av med ögonen! :o Det är helt skukt tycker jag, men alla gör sina val i livet och alla har något de brinner för. Matt Gone brinner för att tatuera sig.

Här kommer en bild på honom när han var ung och GALET snygg!

tagen från Matts hemsida.


"En lat jävels guide till MVG"


:'(

Sitter och tittar på uppdrag granskning och det väcker känslor.
Barn som omfamnas av kärlek tas ifrån deras ända trygga plats för att hamna i en värld där de inte vill vara! Barnen tvingas flytta runt, byta bostadsorter och växla mellan jourhem och sin biologiska mamma, vilket barnen inte vill något av. Dom vill bara hem till sin fosterfamilj där de har spenderat största delen av sina liv!
Hur gör man då egentligen? Ska man verkligen tvinga barnen till sin biologiska mamma, trots deras skrik?
Jag vet inte vad jag tycker. Å ena sidan borde deras biologiska mamma få en chans att ta hand om sina egna barn, å andra sidan är det väl självklart att fosterfamiljen ska få ha barnen som de fostrat som sina egna!

Usch usch usch! Jag blir så ledsen över att se barn tvingas tas ifrån det dom mest älskar!


text & musik; sara, frida och alexandra

"Använd händerna när du är riktigt kåt,
 Använd händerna när du är riktigt kåt.
 Du kan också hjälpa andra som på denna jorden vandra,
 Använd händerna när du är riktigt kåt!!"


så jävla nöjd



Det ser inte helt illa ut va? Jag är så jävla nöjd och så jävla glad över vad jag har åstadkommit! Jag är inte ens klar än, så det kommer att bli ett ganska långt reportage! Wihuuuee :D För er som inte vet, eller förstår bilderna, så skriver jag ett reportage om 50-talet. Hoppas Jutta blir lika nöjd som jag :$


Sparris

Woho. Tjo! Här sitter jag och skriver på coolaste fb med Maria som är skadad. Härmed dubbar jag dig till en "skadad snutte". Hur känns det? Buhu, jag gråter för dig, kära snutte Marre. Men jag bugar och bockar för min tid som "skadad snutte" som är över på fredag! Det är då det händer, jag blir av med gipset! :D Nog om skadade tösar, istället kan jag ta & berätta att jag håller på att laga köttfärspaj, som förmodligen kommer att bli världens godaste (a) !!! och lyssnar på rock. Sten coolt. Var bara tvungen att nämna det ;)

Hm.. vad mer? Jo minsann. Imorgon kommer Syv (?) till skolan och ska snacka om gymnasieval, tror jag. Galet, snart är det verkligen dags! Flickor och pojkar, alla 95or, och alla ni som gått om eller hoppat över, det är dags nu! Det är DAAAAAGS! Det är inte klokt vad tiden går fort. Så snart börjar gymnasie stresset.

Härmed avslutar jag detta blogginlägg och säger PUSS till mina nära & kära och återgår till paj bakandet :)


Här kommer en bild på käraste snutte Marre! ♥


with or without you


in my eyes you are such a beautiful girl.


Broder Daniel


one way or another


Gigolo Blues

" Jag kan ge dig en natt, om du ger mig en dag. "


spain

Nu sitter jag här och gör det jag borde gjort för mycket länge sedan. Jag skäms en aning. Det var över 1 år sedan vi gjorde den här resan, du och jag. En underbar resa där vi begav oss iväg till en av Spaniens fina öar, Teneriffa. En underbar resa med dig, min bästa Ellinor. Jag tror den resan gjorde våran relation mycket stark. En mycket fin och hållbar vänskap byggde vi upp, en som än idag är mycket stark och betydelsefull. Vi hade en väldigt rolig tid där på den vackra ön. Den roliga tiden har fortsatt och nu är du en utav de viktigaste personerna i mitt liv. Jag ljuger inte när jag säger - Jag älskar dig utav hela mitt hjärta.


- love story

You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say, yes


möhö


prima ballerina



- min ängel -


um säxxii

Myyyy Debbbooooo is in daaa hooouse.


now

The clock is ticking and the fuse is burning
Can’t keep runnin' from what is coming

I need you now
Please don’t turn me away



as

Förblindad av kärleken? Hah, ta dig.


m u c i s i s m y d r u g


r u n t o t h e h i l l s


dagens




*

hur fan ska det gå?


En underbar filur som jag spenderar ytterst lite tid med men som betyder väldigt mycket.


t e a r s .

När jag som mest behöver dig, du som kan mig bäst. Då är du långt, långt borta. 
Jag ville inte inse det. Men jag behöver dig. 


konkret

Tränade idag. Styrka. Jag är inte helt slut men det var jobbigt. Jag är trött på att köra styrka. Men jag kommer att bli stark av det. Jag får träffa alla härliga gympa tjejer. Jag blir glad. 
Idag blev jag sjukt taggad på att köra tzuka. Det är dags nu. Dags att kötta. Dags att bli frisk!


Rebecka (?) gör en tzuka. 


mina muffins

Morsning korsning. Sitter här och ska snart börja plugga. Matte? So? Engelska? No? Jag skojar inte, jag är verkligen jätte taggad. WOHOO! Älskar att plugga. Plugga i mitt ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Hahahaa.

I alla fall. Igår åkte jag till Emma med tjejerna. Blev ganska förvånad och helt överlycklig när Linda klev in genom dörren. Ja, ni läste rätt, Linda! Fy fan vad glad jag blev. Det var säkert närmre 100 år sedan hon och jag sågs utanför skolan... (hon är en ganska upptagen tjej, så man får njuta över den lilla tid man får, men jag älskar henne ändå!) Efter ett tag kom även lite killar. Men vad gjorde vi egentligen? :$ Inte jätte mycket men kul hade vi :) Jag bestämde mig för att sova över, så när alla hade gått låg jag, Emma och Lollo och snackade. Det sjuka var att jag var i något mellan läge. Jag trodde att jag hörde vad dom sa, så när de frågade något så svarade jag helt random, eller så svarade jag på något när de inte ensa hade frågar :p Scaaarrryy...


årets skolavslutning. vårt kära träd (a)


INSE FAKTA, UNHDERBARA MÄNNISKA. JAG ÄLSKAR DIG, UTAV HELA MITT ♥


b r e e e e e

Dagen har varit allmänt seg, som jag förut skrev. Och som ni kanske förstår, blev den inte mindre seg -.-
Wasting days, that's what i call it. Men sådanna dagar måste man också ha ibland.
Pappa är seg och mina syskon är sega. Jag är seg. Hoppas mina vänner kan liva upp mig (!) Drar till Emma om en mini stund :)


Har man de finaste vännerna så har man.


galet ego

Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Min plan var att titta på idol, eftersom jag missade igår, men ack, videon strulade -.- Vad tar man sig då till, när man sitter ensam hemma med gipsad fot. Jo, man lägger upp en ego bild på sig själv och talar om hur man ser på sig själv :) Visar världen att jag är jag, och oj, så snygg jag är... Jag skojar. Lite i alla fall. Fast har ni tänkt på det? Ibland känner man sig bara så jävla snygg?! Åååh, ibland känner man sig dock som en rutten gammal häxa... Och jag måste erkänna något, det är inte ofta jag lägger upp bilder på mig själv där jag ser ut, just som den där ruttna gamla häxan. Utan jag lägger upp bilder som jag tagit när självkänslan varit på topp! Så här har ni en bild, där jag faktiskt känner mig riktigt snygg.



PS. Man måste få vara lite ego ibland. Överdriva lite. Det är då man får upp humöret! DS.


b l ä ä ä

Jag är så hungrig att jag kan spy.


mam' i love u


anniee

Tjo bre. Min dag har varit kanonkul. Skrivit både en notis och en krönika :) Kanske lägger upp resultaten, kanske inte.. Vi får väl se! Efter skolan gick jag den korta vägen, som genast kändes mycket längre, på mina kryckar, hem till Anna. Vi hade en allmänt mysig Anna&Alle eftermiddag med kladdkakesmet, olika tester, kortspel och varandra :) Tränade inte ikväll, utan har ätit fin middag och fikar nu med mina syskon och min mamma. Det är typ en "avskeds" kväll för oss, eftersom mamma drar till Portugal inatt. PUUUSS

 ♥ Love you.


RSS 2.0